Satın alma anındaki piyasa koşulları ve kullanıcının kendi kişisel risk toleransı dahil bir dizi faktöre bağlı olan Fantom alınır mı noktasında Fantom kripto para birimleri satın almak, bazı yatırımcılar için riskli olabilir.
Fantom Kurucusu
Dr. Ahn Byung IK ile Avustralya’da bulunan meslektaşlarıyla birlikte, 2018 yılında oluşturulan Fantom kripto para biriminin merkezi Güney Kore’ye taşındı.
Geniş blok zinciri sayesinde ağ matrisi üzerinde çalışan kripto para, her bağımsız ağ üzerinde rahatlıkla çalışırken; yeni kullanıcıların gelmesiyle beraber sistem daha hızlı ve ölçeklenebilir olmayı vaat ediyor.
Fantom Güvenilir mi?
Temelde güvenli, şeffaf ve kurcalamaya karşı korumalı işlemlere izin veren, dağıtılmış bir defter olan blok zinciri teknoloji üzerine kurulu Fantom alınır mı, güvenilir bir yatırım mı merak ediliyor.
Kudelski Security yazılım ve denetim firması tarafından bağımsız olarak denetlenen Fantom kripto para, güvenli bir cüzdandır. Kullandığınız cihazınızda size şifreli özel anahtar sunan sistem, tam kontrol yapmanızı sağlar.
Fantom Piyasa Fiyatı Piyasa Değeri
Uzun vadeli yatırımcılar için Fantom alınır mı konusunda, en iyi yatırım olmayabilir. Çünkü opsiyon uygulanamaz ve süresi değersiz hale gelir. Ancak dayanak menkul kıymetin fiyatının son kullanma tarihine kadar, önemli ölçüde artacağına inanan yatırımcılar için, karlı bir yatırım olabilir.
Bunun yanında fantom piyasa fiyatı ve piyasa değeri bakımından artış gösteriyor. Güncel dolaşımdaki arzı 2.545.006.273 FTM olan kripto para; güncel fiyatı açısından FTM başına 4.51487 TL oldu.
Son 7 gün içinde %17.20 oranında yükselen Fantom, son 24 saat içinde %5.56 oranında düşüş yaşadı. Son bir saat içinde ise %1.62 düşüş yaşayan Fantom, sosyal medyada ise en çok bahsedilen ve etkileşim alan kripto para oldu ve kırk ikinci sırada bulunmaya devam ediyor.