Cere Network Nedir?
Cere Network Nedir?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cere Network Nedir?

Blok zincir ağları arasında birlikte çalışabilirliği sağlamayı amaç edinen bir proje olan Cere Network (CERE), Polkadot’un (DOT) ölçeklenebilir ve heterojen platformu üzerine inşa edilmiş bir Müşteri İlişkileri Yönetimi ekosistemidir. Cere Network’ün en önemli yeniliklerinden biri ise Cere Merkeziyetsiz Veri Bulutu’nda saklıdır.

Cere’nin Merkeziyetsiz Veri Bulutu (DDC), kurumsal bireysel kullanıcı veri şifrelemesi ve gizlilik uyumluluğu ihtiyacını karşılamak amacı ile sıfırdan tasarlanmıştır. DDC, kişiselleştirme çözümleri sayesinde özelleştirmeyi ve uyumluluk sağlamayı da basitleştiren bir sistemdir. Sektörler farklı olsa dahi DDC her şirketin ihtiyaçlarını karşılayabilir.

DDC’yi önemli kılan unsur paydaşlarının verilerini tam gözetimle yönetmelerini sağlaması ve bu yönetime destek olmasıdır. Cere Network, kullanıcılarının tam kontolünün olduğu bir platformdur. Yani, Cere Network ve blok zinciri teknolojisi sayesinde şirketler, kendi tüketici verilerini şifreleyerek kullanıp saklayabilir.

 

CERE Token Projesi

Cere Network Nedir? CERE, CERE ağının yerel simgesidir. CoinMarketCap’e göre, CERE’nin dolaşımdaki arzı 690.000.000 ve maksimum arzı 10.000.000.000’dir. CERE belirteçleri ağda üç amaç için kullanılır: SaaS-DeFi yardımcı programı, yönetişim, konsensüs katılımı.

 

Cere Network’ün Kurucusu Kimdir?

Cere Network Nedir?  Cere Network, 2019 yılında Fred Jin, Ian Duggan ve Kenzi Wang tarafından kuruldu. Kenzi Wang, Columbia Üniversitesi Matematik ve Bilgisayar Bilimleri Bölümü’nden mezun oldu ve Wharton School of Business’tan Finans ve Finansal Yönetim Hizmetleri alanında yüksek lisans derecesi aldı.

Wang, girişimcilik kariyerine 2011 yılında Growthathon’u kurarak başladı ve birden fazla blockchain yatırımına sahip. Wang, 2017’den beri Huobi’nin küresel başkan yardımcısı olarak da görev yapıyor. 1993 yılından bu yana Cere Network CEO’su ve kurucu ortağı Fred Jin, Silikon Vadisi’ndeki yatırımları ve startup’ları ile tanınmaktadır. Jin daha önce 50 Cubes’un kurucu ortağıydı.

Cere Network CTO’su ve kurucu ortağı Ian Duggan, bir yazılım geliştiricisi ve MIT mezunu. Sektörde 20 yılı aşkın deneyime sahip olan Duggan, kariyerine Oracle’da uygulama mühendisi olarak başlamıştır. Duggan, birkaç şirkette çalışmaya devam etti ve şimdi Twitch ve Cere Network’te çalışıyor.

 

CERE Token İstatistikleri

Cere Network Nedir? CoinMarketCap’e göre Cere Network’ün yerel token’ı olan CERE token’ın 24 Ocak 2022 itibariyle 22.741.142 $’lık bir piyasa değeri vardı. Bu, CERE jetonunu 2925. en değerli jeton yapar. CERE, 8 Kasım 2021’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,4814 doları gördü. Bu da CERE TL paritesi için 6,52 TL.

 

Cere Network (CERE) Projesini Farklı Kılan Nedir?

Cere Network Nedir? Cere Network blockchain projesi, yeni nesil NFT’ler ve veri sahipliği gibi teknolojik imkanların sınırlı olduğu alanlara çözümler getiriyor. Cere Network ile ilk kez merkeziyetçilik ve kurumsal kullanılabilirlik bir arada çalışabiliyor. Cere Network’ün blockchain tabanlı çözümünden önce, ikisinden birini seçmek diğerinden fedakarlık etmek anlamına geliyordu.

Cere Network tarafından sağlanan çözüm, sıfırdan tasarlanmış Merkezi Olmayan Veri Bulutu (DDC) tarafından desteklenmektedir. Cere Network ayrıca bir SaaS-DeFi (SaaS Merkezi Olmayan Finans) platformu içerir. Cere Saas-Defi, halihazırda platformda bulunan kurumsal nakit akışlarını ve varlıkları hızla büyüyen DeFi alanına bağlar. Bu, şirketlerin ek fonlarını daha iyi kullanmalarını, finansal operasyonlarını optimize etmelerini ve sorunsuz bir ödeme deneyimi oluşturmalarını sağlar.

 

Cere Merkezi Olmayan Veri Bulutu (Cere DDC)

Cere Network Nedir? Cere Merkezi Olmayan Veri Bulutu (Cere DDC), kullanıcılar, (NFT) varlıkları ve bireysel olarak imzalanmış ve şifrelenmiş uygulamalar arasındaki etkileşimleri yakalamak için optimize edilmiş dünyanın ilk blok zinciri tabanlı depolama çözümüdür ve muhtemelen Değer, kurcalamaya dayanıklı bir ortamda aktarılır ve saklanır.

Cere DDC, kuruluşların kendi veri ekosistemlerini ve birinci taraf veri stratejilerini oluşturmaya başlamalarına olanak tanır. Cere bunu, paydaşlara ekosistemlerinde verilerini kimin ve hangi amaçla kontrol ettiği konusunda tam bir gözetim ve tam kontrol sağlayarak başarır. Birçok uygulama ve kullanım durumu Cere DDC üzerine kuruludur. Polygon ile ortaklaşa yayınlanan Freeport da bunlardan biri. Cere ayrıca DDC tarafından desteklenen zincirler arası bir NFT platformu geliştiriyor.

 

Teknik Doküman: CERE Token

Cere Network Nedir? Cere Network (CERE) teknik raporu, projenin dört sütuna dayandığına işaret ediyor ve bu dört sütunu şu şekilde açıklıyor:

1-Ağ İşbirliği: Yüksek hacimli veri işleme ve verimlilik, optimize edilmiş blok zinciri işbirliğini gerektirir. Cere platformu, gerekli aktarım hızını ve ağ güvenliğini kolaylaştırmak için tescilli zincirleri, uygulamaları, optimizasyon araçlarını ve hizmetleri bir araya getiren, birlikte çalışabilir benzersiz bir blok zinciri konsorsiyumudur.

2-Veri Güvenliği ve Gizlilik: Cere ağı, Genel Veri Koruma Yönetmeliği (GDPR) ve Kaliforniya Tüketici Gizliliği Yasası’na (CCPA) uyacak şekilde tasarlanmıştır. Cere, blok zinciri benimsemenin önündeki bu görünüşteki engelleri rekabet avantajına dönüştürüyor.

3-Kurumsal müşteriye odaklanma: Herhangi bir birinci kademe blockchain projesinden farklı olarak Cere, merkezi olmayan bir SaaS (hizmet olarak yazılım) olarak kurumsal merkezlidir. Cere’nin tak ve çalıştır veri gömücüleri ve API’leri sayesinde, tüketici verileri blok zincirinde somut hale gelir ve merkezi olmayan veri ağlarında verimli ve güvenli kullanım için uygun hale gelir.

4-Gerçek Ademi Merkeziyet: Ademi merkeziyet (Ethereum, Polkadot) ve kurumsal kullanılabilirlik (Hyperledger, Ripple), blok zinciri alanındaki klasik seçimlerdir; şimdiye kadar birini seçmek diğerinden fedakarlık etmek anlamına geliyordu. Cere, her iki seçeneği de sıfırdan sunarak ve birlikte çalışabilir bir blok zinciri ile ikisi arasındaki boşluğu doldurarak bu geleneksel düşünceyi kırar. Bu nedenle, gerçek kurumsal ölçeklenebilirlik sağlar.

Cere Network teknik incelemesi, projenin konsorsiyumun bir parçası olduğunu vurgularken, merkezi olmayan veri bulutu sisteminin platformun en önemli özelliği olduğunu vurguluyor. Cere Network teknik incelemesi, CERE belirteçlerinin kullanım alanlarını şu şekilde tanımlar: SaaS DeFi Yardımcı Programı: CERE belirteci, merkezi olmayan veri bulutu platformuna ve SaaS DeFi çerçevesine güç sağlayan ve Cere pazarına güç veren birincil yardımcı program belirtecidir.

Fikir birliği katılımı: CERE belirteçleri, ek CERE belirteçleri düzenleyerek Cere’nin çıkarları doğrultusunda hareket etmeye teşvik edilen ve ödüllendirilen doğrulayıcılar ve düğüm operatörleri tarafından stake edilebilir.

Ağ Yönetişimi: CERE belirteci, Cere Vakfı ve Cere ekosistemi katılımcılarının ağ operasyonları ve gelecekteki geliştirme ile ilgili kararlarda oy kullanmasına olanak tanır.

 

CERE Tokenları Nasıl Alınır?

Cere Network Nedir? CERE belirteçleri, gerçek para veya diğer kripto para birimleri için kripto para borsalarında alınıp satılabilir. CERE TRY fiyatını kripto para borsalarında takip edebilirsiniz.

 

Cere Network (CERE) Sıkça Sorulan Sorular

 

Cere Network Nedir?

Cere Network Nedir? Cere Network, tüketici verilerinin, e-ticaretin ve NFT’lerin geleceğini tanımlayan bir müşteri ilişkileri yönetimi ekosistemidir.

CERE token dağıtım oranları nedir?

CERE token dağıtım oranları aşağıdaki gibidir;

  • Ekip ve Danışmanlar: 24%
  • Token Satışı: 21.2%
  • Cere Vakfı Rezervi: 17.3%
  • Ağ Kuruluşu: 12%
  • Şirket Ortakları: 9.6%
  • Geliştirici Yardımı: 8.4%
  • Erken Staking: 7.5%

 

Bu gönderiyi derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Average: 0]
0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

KriptoBurda ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!