Paribunun Sahibi Kim?

Paribunun Sahibi Kim
Paribu Nun Sahibi Kim
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Paribunun sahibi kimdir; 2017 yılında platformun kurulmasını sağlayan ve günümüzde de şirketin CEO’su olarak hizmet sunan kişi Yasin Oral’dır. Paribu, Türk Lirası kullanılarak doğrudan kripto para alım satım işlemlerinin gerçekleştirildiği bir kripto para borsasıdır. 2017 yılında kullanıcılar ile buluşmuş olan bu platform, kısa süre içerisinde Türkiye içerisinde etki oluşturmuştur.

Paribunun Sahibi Kimdir; Yasin Oral Hakkında!

1985 yılında Ankara’da doğmuş olan Yasin Oral, küçük yaşlarından beri yazılım geliştirme ile ilgilenen bir kişidir. Lisa yıllarından beri dikkat çeken işler başaran Yasin Oral, TÜBİTAK yarışmasında büyük bir başarı elde etti.

2009 yılında üniversiteden mezun olduktan sonra 2010 yılında ilk online yayınevi olan matbuu.com adresini oluşturdu. Zamanla kendi projelerine devam eden Yasin Oral, 2016 yılında Paribu platformunu kurdu ve 2017 yılında yayınlayarak hizmet vermeye başladı.

Paribu Ve Kripto Para Borsası Gelişmeleri

Kripto paraların Türkiye üzerinden kolaylıkla alınıp satılmasını sağlayan platform olan Paribu, 2017 yılında sunulduktan sonra kısa sürede kullanıcı kitlesini genişletti. Paribunun sahibi kimdir; Yasin Oral kripto paraların ülkemizdeki geleceğini görerek Paribu platformunun oluşturulmasını sağlamıştır.

Ülkemizde yaşanan kripto para haberlerini de dikkate alan platformda 30 Nisan 2021 tarihinde alınan kararlara göre Merkez Bankası tarafından açıklanan kripto paraların doğrudan ve dolaylı olarak kullanımına ilişkin kısıtlamaları kapsar.

Paribu ülkemiz kanunlarına uygun olacak şekilde tamamen yasal bir hizmet sunan platformdur.

Bu gönderiyi derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Average: 0]
0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

KriptoBurda ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!