BiLira (TRYB) Nedir?

BiLira (TRYB) Nedir
BiLira (TRYB) Nedir
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BiLira (TRYB) nedir; BiLira firmasının yönettiği Ethereum, Solana ve Avalanche blok zincirleri dahil 6 çeşit blok zinciri ile uyumlu çalışan Türk lirası endeksli durağan kripto para. Değeri hiç değişmez hep 1 Türk lirasına eşittir. Para birimi TRYB olarak belirlenmiştir.

BiLira, TRYB için banka hesaplarında gerçek Türk lirasına denk gelmektedir. Açık bir politika takip etmektedir. Banka hesapları ara ara incelenerek, sonuçlar açıklanmaktadır. BiLira (TRYB) nedir; ERC-20 uyumlu geliştirilmiş sanal paradır. Sanal cüzdanlar ile alınabilir, cüzdanlar arasında transfer edilebilir. Bütün dünyada kullanılabilir. Sanal borsada değerinde azalma olmadan güvenli bir şekilde kullanılmasın sağlamaktadır. Madencilik faaliyeti gerçekleştirilmez.

BiLira (TRYB) Nasıl Çalışır?

BiLira kolay bir şekilde çalışmaktadır. BiLira alım işlemi için yatırımcı, fonlarını bankaya transfer eder, banka işlemi onaylar ve BiLira firmasına iletir. BiLira, yatırımcının sermayesini kadar yatırımcıların cüzdanlarına veya BiLira ile çalışan borsalarda olan cüzdanlarına TRYB havale eder.

TRYB satın işlemi de kolaydır. Yatırımcı online TRYB’ sini BiLiranın gösterdiği sanal cüzdana transfer eder. BiLira transfer edilen TRYB yakarak toplam arz miktarını azaltabilmektedir. Bankaya bilgi vererek yatırımcıya fonlarını aktarır.

BiLira (TRYB) Nerelerde Kullanılır?

Durağan olan TRYB kripto paraların yararlarını Türkiye’ye uyumlu hale getiriyor. TRYB farklı alanlarda kullanılmaktadır. Bu alanlar:

  • Küresel borsalara rampa işlevi görmektedir. aap.bilira.co adresinden TRYB alım işlemi yapılırken doğrudan borsalarda kayıtlı olan adreslere maliyetsiz bir transfer gerçekleştirilebilir. FTX, VirgoX ve BTSE gibi küresel borsalarda TRYB işlem görmektedir.
  • TRYB özel Ethereum ile uyumlu sanal cüzdanlara trnsfer edilebilir.
  • SWIFT (uluslararası para transferi) işlemleri yüksek maliyet ve uzun zaman gerektirmektedir. BiLira ile bu işlemler kolaylıkla yapılabilir.
  • Sosyal destek amacı ile kullanılabilir. Örneğin uçurtma projesi ile öğrenciler blok zincirinde burs verilmektedir.
Bu gönderiyi derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Average: 0]
0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

KriptoBurda ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!